Jaartraining

Deze jaartraining is een priestess training en empowerment training in één.

Jaartraining_met_zon

Priestess training

Hier wordt het werkwoord ‘to priestess’ bedoeld, daarom staat het er in het Engels. Het betekent dat je je dienstbaar maakt aan Spirit, de immanente levenskracht; dat je dit handen en voeten geeft in je dagelijks leven; en dat je rituelen die de levenskracht in en om ons eren (mee) gestalte kunt geven.

Empowerment training

We versterken onze eigen kracht en die van elkaar,
door te helen wat gewond is, te bemoedigen wat zwak is, te ontwikkelen wat sterk is, en te volgen wat onze roeping is.

Jaarfeesten

In deze jaartraining komen we bij elkaar rond de acht jaarfeesten: de zonnewendes, de equinoxen en vier belangrijke momenten daartussen. We verbinden ons met wat er dan in de natuur en in onszelf gebeurt. We onderzoeken welke thema’s er voor ons spelen op het moment in het jaar, en hoe we die het beste tegemoet kunnen treden. We verbinden ons met elkaar, met Spirit en de vier elementen. We verbinden ons met voorouders en bondgenoten. We verbinden ons met de diepere lagen van ons bewustzijn en onderzoeken hoe we hun schatten kunnen gebruiken.

Magie

Gaandeweg leer je krachtige magie bedrijven die je leven diepgaand kan beïnvloeden.

Onder magie versta ik niet meer en niet minder dan het verwerkelijken van intentie. Het is dat wat je wilt met zoveel kracht gaan uitstralen dat het kan gebeuren. Dit vereist helderheid, wil, moed en inzet. Magie is niet iets afdwingen of manipuleren, maar een actieve daad van transformatie die begint in onszelf.

Proefdag

Wie deelname aan de jaartraining overweegt kan meedoen met een proefdag. Klik hier voor meer informatie.

klik hier voor meer informatie over de jaartraining.