Tara

 

Roeping

Ik ben een hartstochtelijk liefhebber van de Aarde en de natuur. Mijn roeping is de scheppende kracht in alles, die ik Spirit of Godin noem, te dienen en dit gestalte te geven in mijn dagelijks leven. Een belangrijk instrument daarbij is me verbinden met wat groter is dan ik, zodat ik recht kan doen aan mijn missie en aan belangen die de mijne overstijgen. Dit vertaalt zich in liefdevolle relaties, een bewuste en eenvoudige leefstijl, en betekenisvol werk waar ik mezelf in kwijt kan.

Wicca Bagage

Het pad van de Wicca bewandel ik sinds 1995. Ik nam deel aan diverse workshops in de Reclaiming traditie* en deed eerst als deelnemer en later als student-docent mee aan vier Reclaiming Witchcamps. Ik was zeven jaar verbonden aan een Reclaiming coven en volgde de Reclaiming Priestess training. Ook was ik zeven jaar verbonden aan een maancirkel.

Andere bagage

Ik volgde trainingen in meditatie, ademwerk, massage, Tantra, Focussen en de Helende Reis. In mijn huidige ontdekkingsreis verken ik de (zeggings-)kracht van dans. Qua werk heb ik een achtergrond in natuurvoeding, onderwijs en transitie naar duurzaamheid. Momenteel verdien ik mijn brood in de zorg, de kinderopvang en de School voor Wicca.

* Meer over Reclaiming vind je op de website www.reclaiming.org